logo-black

- Meniuri -

Meniu Evenimente la restaurantul nostru din Brasov L’ANGORA 

Cu bucurie va prezentam Restaurantul L’Angora din Brasov, un loc cu locatia perfecta pentru a gazdui evenimentele tale deosebite, inclusiv botez, nunti, serbari de revelion si mese festive de Craciun. Cu experienta vasta in organizarea evenimentelor, suntem aici pentru a transforma momentele tale in amintiri de neuitat.

Am pregatit pentru tine o gama variata de meniuri, fiecare reflectand pasiunea noastra pentru preparatele de calitate. Indiferent daca doresti sa organizezi o petrecere mai restransa sau un eveniment in mare stil, avem optiuni de meniuri pentru fiecare dorinta si buget.

Orar servire :

Luni – Marți : Închis 

Miercuri – Joi : 14:00 – 22:00

Vineri – Sâmbătă : 11:00 – 23:00 

Duminică : 12:00 – 22:00

Dragi clienți,
Dorim să vă informăm că programul nostru poate să difere în anumite cazuri, din motive subiective, pentru a ne asigura că vă oferim o experiență de neuitat.

Vă rugăm să aveți în vedere că pentru a evita orice inconveniență și pentru a vă asigura că veți găsi loc disponibil la masa dorită, vă recomandăm să ne sunați la numărul 0749 367 079 pentru a realiza o rezervare prealabilă. Aceasta este o recomandare specială în cazul în care doriți să organizați un eveniment deosebit în cadrul locației noastre.

Cu salile noastre cu capacitate variabila, muzica live si decoratiuni interioare, suntem siguri ca putem satisface si cele mai exigente pretentii.

Meniu mese festive preturi incepand cu 110 lei.

Meniu botez incepand cu 250 lei.

Meniuri nunta incepand de la 375 lei.

In ceea ce priveste continutul si gramajul meniurilor noastre, va invitam cu caldura sa ne vizitati la sediul nostru, unde veti primi toate informatiile direct de la administratorul restaurantului sau bucatarul sef. Suntem dedicati sa va oferim detalii complete si personalizate pentru a va ajuta sa luati cele mai bune decizii in ceea ce priveste selectia meniurilor pentru evenimentele dumneavoastra. Ne dorim sa va oferim o experienta cu adevarat unica, iar intalnirea directa ne permite sa raspundem la toate intrebarile  si sa va oferim sugestii in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra.

Meniurile sunt flexibile si putem face orice combinatie pe care o doreste clientul nostru.